Λαμπερές παρουσίες της κοσμικής Αθήνας διασκέδασαν στο 4711 με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Nov 27, 2019 No Comments by

Οι μοναδικές βραδιές συνεχίζονται στον ανανεωμένο χώρο του 4711 και δίνουν το “παρών” υπέροχες παρουσίες κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Ο Γιώργος Τσαλίκης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο, υπηρετώντας το “live clubbing” με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Μαζί του σε guest εμφάνιση ο Γιώργος Λεμπέσης ενώ τη μουσική παρέα του 4711 συμπληρώνουν οι Γιώργος ΞυλούρηςΈλενα ΔομάζουΜάκης ΔράκοςΈλενα Κορωναίου και Άρης Πετράκης.

Εκτός, λοιπόν, από φίλους τραγουδιστές που τον τιμούν με την παρουσίας τους σε κάθε live εμφάνιση και που υποδέχεται ο Γιώργος Τσαλίκης επί σκηνής για να τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια, στο 4711 θα δούμε επίσης διάφορα γνωστά πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας.

Η Μαρίνα Πατούλη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, η Πέγκυ Ρίζου, η Ειρήνη Νταιφά, η Έμυ Λιβανίου, η Μαρία Καλαμάκη, ο Μιχάλης (Stavento) Κουινέλης με την Ήβη Αδάμου, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ήταν μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν το βράδυ της Κυριακής!

Και το «Ζήστο Αλλιώς» στο 4711 δεν σταματάει εδώ.

Εκτός από το μεγάλο πάρτι κάθε Σαββατόβραδο και κάθε Κυριακή στις 20:00, θα μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο και εμπνευσμένο φαγητό από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Νίκολη, που θα απογειώσει τον ουρανίσκο σας και θα σας θυμίσει τις χρυσές «γευστικές» εποχές του Doors!

Το 4711 για έναν ακόμα χειμώνα πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή της πόλης, προσφέροντας στο κοινό την απόλυτη και διαφορετική διασκέδαση με ένα μοναδικό πάρτι.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λαμπερές παρουσίες της κοσμικής Αθήνας διασκέδασαν στο 4711 με τον Γιώργο Τσαλίκη!”

Leave a Reply