Λένα Ζευγαρά | Backstage στιγμές από τα video – έκπληξη που ετοίμασε

Mar 24, 2023 No Comments by

Η Λένα Ζευγαρά πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη, καθώς παρουσίασε δύο νέα τραγούδια και video clips, τα «Πόσο Σ΄Αγάπησα» και «Διαβάστηκε», που κυκλοφορύν από την Panik Platinum.

Αρχικά, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες, έδωσε συνέχεια στα ξεχωριστά τραγούδια που μας έχει χαρίσει με το «Πόσο Σ’ Αγάπησα».

Το «Πόσο Σ’ Αγάπησα» είναι ένα ρυθμικό single, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, το οποίο συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο video. Τα γυρίσματα έγιναν σε location της Αθήνας, με σκηνοθέτες τους Steven Airth και Spiro Kapsilis, με την Λένα Ζευγαρά να εμφανίζεται στο video πιο εντυπωσιακή κι αισθαντική από πότε, αλλά και τον Πέτρο Ιακωβίδη σε μία εμφάνιση – έκπληξη.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Λένα Ζευγαρά έδωσε συνέχεια στα δισκογραφικά της βήματα με το «Διαβάστηκε».

Το «Διαβάστηκε» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου. Στο video, που επίσης σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis, σε art direction από τον Taso Xiarcho, η Λένα Ζευγαρά κάνει ανατρεπτικές κι εντυπωσιακές εμφανίσεις, κεντρίζοντας αμέσως τα βλέμματα.

Και τα δύο τραγούδια κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και έγιναν top trend στο YouTube, με την Λένα Ζευγαρά να «μαγεύει» ακόμα μία φορά, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Δείτε τα videos:

«Πόσο Σ’ Αγάπησα»

«Διαβάστηκε»

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λένα Ζευγαρά | Backstage στιγμές από τα video – έκπληξη που ετοίμασε”

Leave a Reply