Λένα Ζευγαρά | Όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σοφίας Μπεκιάρη… Top5 @ OnAir!

Oct 14, 2020 No Comments by

Δεύτερο Top5 @ OnAir με τη Σοφία Μπεκιάρη και φυσικά, η καλεσμένη δεν θα μπορούσε να ήταν καμία άλλη πέρα από την Λένα Ζευγαρά!

Η ερμηνεύτρια-φαινόμενο, όπως όλοι την αποκαλούν, έχει καταφέρει συνδέσει το όνομα της με την επιτυχία από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Όλα της τα τραγούδια ακούγονται δυνατά και οι εμφανίσεις της γίνονται sold out.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή, αφού έχει βρει τον τρόπο να βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη…

Ποια είναι τα πέντε τραγούδια που της φτιάχνουν τη διάθεση αυτόν τον καιρό; Πως είναι η ψυχολογία της αυτήν την περίοδο; Αισθάνεται γεμάτη;

Τι λέει σχετικά με το νέο της τραγούδι «Στα Πατώματα», άλλα και για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της;

Στην ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά τη μεγάλη επιτυχία που ξεκίνησε να γνωρίζει εκείνη απαντά χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι πιο γεμάτη, έχω πετύχει έναν στόχο που έβαλα στη ζωή μου. Προσπαθώ να μην αλλάξει κάτι άλλο. Μου αρέσει που είμαι η Λένα, μου αρέσει ο εαυτός μου. Δεν θέλω να τον χάσω για κανέναν λόγο, καθώς θεωρώ ότι η επιτυχία πρέπει να μας γεμίζει ψυχικά και όχι για να μας αδειάζει και να αισθανόμαστε ότι έχουμε ανέβει επίπεδο ανθρώπου… δεν είμαστε κάποιοι! Όποιες αλλαγές έρχονται προσπαθώ να τις αγκαλιάσω με όμορφο τρόπο, χωρίς να χάσω τον εαυτό μου!»

Aκούστε ολόκληρη την εκπομπή:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λένα Ζευγαρά | Όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σοφίας Μπεκιάρη… Top5 @ OnAir!”

Leave a Reply