Λένα Ζευγαρά| Οι επώνυμοι έδωσαν για μία ακόμα φορά «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Tokyo Theater Athens!

Oct 24, 2019 No Comments by

Το «Τοkyo Theater Athens» με πρωταγωνίστρια τη Λένα Ζευγαρά, έφερε τα πάνω κάτω στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη, κερδίζοντας το στοίχημα της διασκέδασης…με αποδείξεις!

Περνώντας Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, έξω από το hot spot της Ιεράς Οδού, αντικρίζοντας «ουρές» κόσμου να περιμένουν υπομονετικά να μπούνε μέσα, με την πληροφορία να έχει εξαπλωθεί, ότι για ένα τραπέζι το Σαββάτο, πρέπει πλέον να έχεις κάνει κράτηση μέρες πριν, λόγω της απίστευτης πληρότητας, όπως συμβαίνει και την Παρασκευή, το θέαμα είναι μοναδικό, πρωτόγνωρο!

Όπως μοναδική on stage είναι και η Λένα Ζευγαρά, που κατάφερε με τη μοναδική φωνή της, το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, έχοντας στο πλευρό της τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη και την εταιρία της Panik Records, να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να γεμίζει ασφυκτικά το «Tokyo»!

Πολλοί δε, είναι και οι επώνυμοι συνάδελφοί της, αλλά και δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, που έχουν σπεύσει να ζήσουν από κοντά μαζί της, το απόλυτο live party.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος, o Κωνσταντίνος Κουφός, οι Droulias Brothers, o Θάνος Τζάνης, και άλλοι, που ως άψογη οικοδέσποινα, καλώντας τους στην σκηνή, προκάλεσαν ντελίριο στους θαμώνες, μεταξύ των οποίων , και η Χριστίνα Παππά, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Διονύσης Αλερτάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Σάσα Σταμάτη!

       

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λένα Ζευγαρά| Οι επώνυμοι έδωσαν για μία ακόμα φορά «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Tokyo Theater Athens!”

Leave a Reply