Κύπρος – Eurovision 2019| Ποια τραγουδίστρια θέλουν;

Nov 15, 2018 No Comments by

Κάθε χρόνο το όνομα της Tamta είναι ένα από τα πρώτα που πέφτουν στο τραπέζι όσον αφορά τη Eurovision, τόσο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας όσο και για την εκπροσώπηση της Κύπρου.

Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια, που έχει στο παρελθόν προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα λαμβάνοντας μέρος στον εθνικό μας τελικό του 2007 με το τραγούδι «With Love», φαίνεται να είναι θετική σε μια τέτοια πρόταση σε αυτή τη φάση της προσωπικής κι επαγγελματικής της ζωής και δεν αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κι ενώ η ΕΡΤ ακόμη δεν έχει εκφράσει τη σκέψη της σχετικά με το φετινό διαγωνισμό, φαίνεται πως το ΡΙΚ και η Κύπρος βρίσκονται ήδη επί ποδός ώστε να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους ύστερα κι από την… σχεδόν νίκη της Ελένης Φουρέιρα στην Πορτογαλία.

Στο στόχαστρο μπαίνει ξανά ο Alex Papaconstantinou, ο δημιουργός του «Fuego» που εμπιστεύονται πολύ οι άνθρωποι της Κυπριακής Αποστολής. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος επιθυμεί να ερμηνεύσει η Tamta το τραγούδι που έχει ήδη ετοιμάσει καθώς πιστεύει ότι θα της ταίριαζε πολύ.

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρσι είχε γίνει κρούση στην Tamta για το «Fuego», ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η ίδια δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την πρόταση. Φέτος; Λέτε να είναι η χρονιά της;

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κύπρος – Eurovision 2019| Ποια τραγουδίστρια θέλουν;”

Leave a Reply