Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & One – «Χριστούγεννα 2100» & «Christmas 2100» | Το νέο τους single απέκτησε εικόνα!

Dec 12, 2023 No Comments by

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου φέτος ήταν πολύ καλό παιδί και το δώρο του θα είναι το νέο του τραγούδι μαζί με τους ΟΝΕ, με τίτλο «Χριστούγεννα 2100» να γίνει η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη επιτυχία των τελευταίων ετών! Τα ξωτικά να ετοιμάσουν μεγάλη φωτεινή πίστα με άφθονο christmas spirit για πολύ τραγούδι και χορό και οι καλοί μου τάρανδοι να βάλουν μπρος το έλκηθρο με προορισμό την Ελλάδα και την Κύπρο που φέτος τους ανήκει ο ύμνος των γιορτών!

Νέα κυκλοφορία λοιπόν για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον καλύτερο pop τραγουδιστή της γενιάς του, που παραμένει ενεργός, ακμαίος, δημιουργικός και σύγχρονος για πάνω από δύο δεκαετίες και μας χαρίζει συνεχώς την μία επιτυχία μετά την άλλη. Τίτλος του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2100» και όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για ένα απόλυτα μελωδικό και συνάμα χορευτικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι που θα κατακτήσει τις καρδιές όλων και θα γίνει το απόλυτο christmas soundtrack.

Για μια τέτοια κυκλοφορία ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύσει τον Φίλιππο, τον Πάνο, τον Αργύρη και τον Δημήτρη, το συγκρότημα του δηλαδή, τους μοναδικούς και πάντα δημοφιλείς ΟΝΕ! Το αποτέλεσμα, ένα εκρηκτικό pop κομμάτι με δυνατές χορωδιακές στιγμές, χορευτικό beat και ευφάνταστους στίχους.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που συνεργάζεται με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, το Νίκο Ορφανό στην ενορχήστρωση και τον Γιάννη Κυφωνίδη στην μίξη.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στα BK Studios.

Και φυσικά το ανήσυχο πνεύμα του καλλιτέχνη δεν έμεινε μέχρι εκεί.

Το «Χριστούγεννα 2100» γίνεται «Christmas 2100» στα αγγλικά και με την πρώτη ακρόαση ο καθένας μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Λονδινο και να ακούει… the new christmas anthem που κατέκτησε τα UK Charts! Στους στίχους στην αγγλική version ο Κωνσταντίνος ζήτησε την βοήθεια του πολύ ταλαντούχου μικρότερου αδελφού του, Στεφάνου Doody Χριστοφόρου, expert στην αγγλική, που γνωρίσαμε όλοι από την τελευταία, κοινή τους, μεγάλη επιτυχία «Με Άλλους»!

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ΟΝΕ λοιπόν.

Καινούργιο τραγούδι, καινούργια κυκλοφορία, Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, Ο επόμενος χριστουγεννιάτικος ύμνος!

It’s a Merry Christmas!

Κλείνουμε με τα λόγια που έγραψε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στα social media του ανακοινώνοντας την νέα του κυκλοφορία: «Ένα σας υποσχόμαστε, θα το τραγουδάτε και θα το χορεύετε ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100»

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & One – «Χριστούγεννα 2100» & «Christmas 2100» | Το νέο τους single απέκτησε εικόνα!”

Leave a Reply