Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης & Δημήτρης Μπάσης – «Φιλάω Σταυρό» | Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Jun 14, 2023 No Comments by

Με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που ενώνει μουσικά τον Πόντο με την Κρήτη, συνεχίζεται το υπερεπιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας: το «Φιλάω Σταυρό», με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση.

Το «Φιλάω Σταυρό» συνοδεύει μία πολύ δυνατή και συναισθηματική στιγμή στον «Σασμό», δείχνοντας πως ο θάνατος είναι άχρονος και ο έρωτας μπορεί να γίνει τρόπος για να τον προσεγγίσουμε. Συγκεκριμένα, το τραγούδι ακούγεται τη στιγμή που ο τηλεοπτικός Ευθύμης Φαρμάκης, ο οποίος είναι ποντιακής καταγωγής, «συναντιέται» μέσω ενός ονείρου με την νεκρή Κρητικοπούλα αγαπημένη του, Ρέα και «ζωντανεύει» ο έρωτάς τους.

Το «Φιλάω Σταυρό», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως όλα τα τραγούδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, δίνει συνέχεια στο soundtrack της φετινής σεζόν στον «Σασμό».

Έχουν προηγηθεί τα «Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Θνητοί Θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο.

Δείτε το lyric video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης & Δημήτρης Μπάσης – «Φιλάω Σταυρό» | Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»”

Leave a Reply