Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα»: Η μεγάλη επιτυχία του μέσα από ένα πρωτότυπο lyric video!

Nov 24, 2023 No Comments by

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει ακόμα μία από τις μεγάλες επιτυχίες του μέσα από ένα πρωτότυπο lyric video και μας τραγουδά «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα»!

Με μελωδία που ξεσηκώνει, έντονο ρυθμό και αισιόδοξο στίχο, το τραγούδι ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, καθώς βρίσκεται σταθερά στο top10 του ελληνικού IFPI Official Airplay Chart by MediaInspector.

Μέσα από ένα πρωτότυπο lyric video, γεμάτο χρώμα, χορό από την NMDFamily και feel-good vibes, σε σκηνοθεσία Nick Marianos, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρασύρει ακόμα μία φορά με το «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα».

Το «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» περιλαμβάνεται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και καταγράφει σαρωτική πορεία από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το album βρέθηκε αμέσως στην κορυφή των πωλήσεων φυσικού και ψηφιακού προϊόντος, ενώ τα τραγούδια του έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στο top20 του ελληνικού airplay chart και παράλληλα μετρούν εκατομμύρια YouTube views.

Δείτε τo lyric video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα»: Η μεγάλη επιτυχία του μέσα από ένα πρωτότυπο lyric video!”

Leave a Reply