Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τίποτα Εσύ» | Πάνω από 3 εκατομμύρια views!

Feb 18, 2022 No Comments by

O Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά στο στούντιο ηχογράφησης τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη και μας χαρίζουν τη μεγάλη επιτυχία «Τίποτα Εσύ», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Το ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή, ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ σε λιγότερο από 24 ώρες έγινε no1 trend στο YouTube και μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια views σε περίπου έναν μήνα.

Στο «Τίποτα Εσύ», μια σπουδαία μουσική συνάντηση, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του συνεργάζεται ξανά με τον σπουδαίο δημιουργό, με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και για πρώτη φορά με την εξαιρετική στιχουργό. Παράλληλα, το τραγούδι αυτό είναι το πρώτο που δημιουργούν μαζί ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Τίποτα Εσύ» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα. Συμπρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι η κορυφαία performer Ελένη Φουρέιρα. Μέσα από το video οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν το chapter 1 μιάς ενδιαφέρουσας μουσικής ιστορίας που θα έχει και συνέχεια…

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τίποτα Εσύ» | Πάνω από 3 εκατομμύρια views!”

Leave a Reply