Κωνσταντίνος Αργυρός και Ίαν Στρατής| Η συνεργασία που δεν περιμέναμε!

May 08, 2019 No Comments by

Μετά τη σπουδαία νίκη του στο Your Face Sounds Familiar, ο Ίαν Στρατής βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» του Antenna με τη Φαίη Σκορδά και -μεταξύ άλλων- προχώρησε και σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα κάνει μία συνεργασία που δεν περιμέναμε…σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον προσέγγισε και του πρότεινε να συνεργαστούν για τις ανάγκες ενός διαφορετικού project που θα πάρει σάρκα και οστά στο Fantasia. Πρόκειται για την πιο ανατρεπτική συνεργασία που θα δούμε τη σεζόν αυτή καθώς πρόκειται για δύο πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες που όμως προέρχονται από πολύ διαφορετικούς μουσικούς κόλπους.

Κατά την… επεισοδιακή του συνέντευξη το «Πρωινό» ο Ίαν Στρατής αποκάλυψε επίσης πως η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μάη, ενώ στο πρόγραμμα θα δούμε και άλλους καλλιτέχνες μαζί τους. Ο ίδιος δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος από αυτό που ετοιμάζουν, ενώ υπογράμμισε ότι η πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν κάτι που δεν περίμενε και ανυπομονεί να υλοποιηθεί.

Αυτό που θα δούμε θα είναι τελείως διαφορετικό… έρχεται στο Fantasia!!!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Αργυρός και Ίαν Στρατής| Η συνεργασία που δεν περιμέναμε!”

Leave a Reply