Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγραψε ξανά ιστορία – Μεγαλειώδης έναρξη του «Elpida Tour by Coca-Cola»

Jun 26, 2023 No Comments by

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε τη φετινή μεγάλη περιοδεία του, «Elpida Tour by Coca-Cola» κι έδωσε το ξεχωριστό μουσικό του σύνθημα για να αρχίσει το καλοκαίρι, γνωρίζοντας την αποθέωση από 15.000 θεατές στους οποίους χάρισε μία συναρπαστική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και δυνατές συγκινήσεις.

Στο κατάμεστο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα, σε μία μεγαλειώδη εμφάνιση που έγραψε ιστορία στα συναυλιακά χρονικά της Κύπρου, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, παρουσίασε ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα, με την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την ασύγκριτη ενέργειά του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέσυρε το κοινό, που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, που κάθε φορά κατακτούν τις καρδιές του κόσμου και γίνονται αμέσως no1 στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, καθώς και ερμηνείες ψυχής σε αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί του ήταν η Ανδρομάχη.
Συμμετείχαν οι Playmen και η Klavdia.
Special guests ήταν o Light και ο Rack.

Επόμενοι σταθμοί του «Elpida Tour by Coca-Cola» είναι η Κομοτηνή (24 Ιουνίου), η Πάτρα (29 Ιουνίου) και τα Ιωάννινα (7 Ιουλίου), ενώ στις 9 Ιουλίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει συναυλία στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας). Η περιοδεία, μία παραγωγή της Panik Live, θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα ανά την Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Εισιτήρια στο: https://linktr.ee/elpidatour

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγραψε ξανά ιστορία – Μεγαλειώδης έναρξη του «Elpida Tour by Coca-Cola»”

Leave a Reply