Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι & music video του Μάνου Σύρμα – «Θα Μπορούσες»

May 02, 2023 No Comments by

Ο Μάνος Σύρμας, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, μας συστήνεται και δισκογραφικά μέσα από μία εξαιρετική διασκευή του «Θα Μπορούσες», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Θα Μπορούσες», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση, είναι μία ιδιαίτερη ερωτική μπαλάντα, που κυκλοφόρησε το 2013 με πρώτη ερμηνεύτρια την Ελισάβετ Σπανού κι αποτέλεσε μία από τις μεγάλες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς.

Ο Μάνος Σύρμας φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «Θα Μπορούσες» και μας κάνει να το αγαπήσουμε, ερμηνεύοντάς το με την εξαιρετική και γεμάτη συναίσθημα χροιά του, σε μία παραγωγή που επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το τραγούδι μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λογοθέτης.

Ο Μάνος Σύρμας, που έχει σπουδάσει ψυχολογία, παίζει κιθάρα, κάνει μαθήματα φωνητικής και γράφει στίχους και μουσική, έχει ήδη γοητεύσει το κοινό μέσα από live εμφανίσεις, covers στα social media και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι & music video του Μάνου Σύρμα – «Θα Μπορούσες»”

Leave a Reply