Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Ελεάνας Παπαϊωάννου – «Φωτιά»

Nov 16, 2023 No Comments by

H Ελεάνα Παπαϊωάννου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Heaven Music και κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο «Φωτιά», διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες τώρα.

Πρόκειται για μια ανεβαστική ρούμπα, σε μουσική του George Julius & Σταμάτη Μαρίνη και στίχους της Ντιάνα Τζοβόλου, το οποίο απογειώνει με την αυθεντική λαϊκή της φωνή η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου αποτελεί μια από πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, η οποία έχει κερδίσει το κοινό με την ειλικρινή και αισθαντική της ερμηνεία.

Στο νέο τραγούδι «Φωτιά» δηλώνει με αυτοπεποίθηση:

 

«Βάλτε φωτιά στον ουρανό κι όλα τ´ αστέρια του
στάχτη να γίνουνε να πέσουνε στη γη
ωκεανούς για τη φωτιά κρατώ στα χέρια μου
γιατί έχω πέλαγο στο στήθος για ψυχή»

 

Η κυκλοφορία ολοκληρώνεται με ένα πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό music video δια χειρός του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιώργο Γκάβαλου, με την Ελεάνα Παπαϊωάννου να εντυπωσιάζει με μοναδικά looks.

Παράλληλα, αυτόν τον καιρό η Ελεάνα Παπαϊωάννου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Περιβόλι του Ουρανού» μαζί με τον Στέλιο Διονύσιου, τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Πίτσα Παπαδοπούλου. Για ακόμη μια χρονιά, μας πηγαίνουν σε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο του λαϊκού ρεπερτορίου σε ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στέκι στην Πλάκα.

Το νέο τραγούδι της Ελεάνας Παπαϊωάννου – «Φωτιά» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Ελεάνας Παπαϊωάννου – «Φωτιά»”

Leave a Reply