Κατερίνα Στικούδη | Θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο φετινό Europride!

Jul 21, 2023 No Comments by

Τους τελευταίους μήνες η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και performer βλέπει το όνομά της να φιγουράρει πολύ συχνά στα ξένα μέσα. Όλα ξεκίνησαν από τη συνεργασία της με το δημοφιλές pop icon και εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision La Zarra, στο ντουέτο “Evidemment”, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους fans του θεσμού – και όχι μόνο.

Ωστόσο, η μεγάλη «έκπληξη» που επιφύλασσε η Κατερίνα Στικούδη για τον κόσμο έσκασε μόλις τώρα, και αφορά τη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία του παγκοσμίου pop ειδώλου με τις δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις Christina Aguilera στο φετινό Europride που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στη Μάλτα, και πιο συγκεκριμένα στη Βαλέτα .

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση στο official site του Europride:

https://europride2023.mt/event/the-europride-concert/

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη συμμετέχει στο καλλιτεχνικό κομμάτι ενός Pride. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει 2 φορές στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στα Athens & Cyprus Pride, ενώ έχει εμφανιστεί ξανά στο Europride, στη Βιέννη της Αυστρίας το 2019 και στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2022.

Ακόμα, η Κατερίνα Στικούδη είναι ambassador και στο Thessaloniki Pride του 2024, στο οποίο θα φιλοξενηθεί του χρόνου τον Ιούνιο το Europride.

 

Ακούστε ξανά το “Evidemment (Duet Version) με τη La Zarra στο YouTube:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κατερίνα Στικούδη | Θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο φετινό Europride!”

Leave a Reply