Κατερίνα Στανίση – «Έλληνες Είμαστε» | Μία από τις μεγάλες επιτυχίες της έρχεται στο σήμερα!

Sep 03, 2021 No Comments by

Η Κατερίνα Στανίση φέρνει στο σήμερα το «Έλληνες Είμαστε», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της! Με τη χαρακτηριστική φωνή της και το μοναδικό της μπρίο, η Κατερίνα Στανίση μας γεμίζει κέφι και αισιοδοξία, ειδικά μετά την πολύμηνη δύσκολη περίοδο του lockdown.

Η αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια με τη σπουδαία καριέρα ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι το 1994, στο ομότιτλο album της και γνώρισε αμέσως επιτυχία, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα από τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια της που ξεχωρίζει το κοινό. Τη μουσική του «Έλληνες Είμαστε» υπογράφει ο Δημήτρης Χαλκιάς και τους στίχους ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ τη νέα ενορχήστρωση και παραγωγή επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το «Έλληνες Είμαστε», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μεταφέρεται και στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο χρώμα και φως, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Φορώντας μοναδικές δημιουργίες που έφτιαξε γιε εκείνη ο διεθνώς γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Paris Valtadoros και με φόντο μερικές από τις όμορφες περιοχές της Αθήνας, η Κατερίνα Στανίση δίνει το σύνθημα… «Έλληνες είμαστε, θα βρούμε τρόπο»!

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κατερίνα Στανίση – «Έλληνες Είμαστε» | Μία από τις μεγάλες επιτυχίες της έρχεται στο σήμερα!”

Leave a Reply