Κατερίνα & Γιάννης Πλούταρχος – «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» Σταθερά στα top trends & πάνω από 500.000 views σε λίγες ημέρες!

Jul 14, 2021 No Comments by

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει τη μεγάλη του επιτυχία «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» μέσα από μία ηχογράφηση αλλιώτικη από τις άλλες, έχοντας δίπλα του την κόρη του Κατερίνα. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, από την Panik Platinum, το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» βρέθηκε στο top3 των YouTube trends όπου παραμένει σταθερά, έχοντας ξεπεράσει τα 500.000 views σε πέντε ημέρες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Κατερίνα μπήκαν στο Panik Room, το studioηχογράφησης που υπάρχει στα γραφεία της Panik Entertainment Group, με τον καταξιωμένο τραγουδιστή να δείχνει στην κόρη του τη διαδικασία της ηχογράφησης βήμα – βήμα και να λένε μαζί το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις».

Η τρυφερή μουσική συνύπαρξη αποτυπώθηκε και σε video, μέσα από το οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράζεται μαζί μας, όχι μόνο τη «μαγεία» της δημιουργίας ενός τραγουδιού, αλλά και μία ιδιαίτερη οικογενειακή του στιγμή που συγκινεί.

Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις», σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, κυκλοφόρησε το 2010 και περιλαμβάνεται στο 6πλα πλατινένιο album «Προσωπικά Δεδομένα» και αποτελεί μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου. Τη νέα ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κατερίνα & Γιάννης Πλούταρχος – «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» Σταθερά στα top trends & πάνω από 500.000 views σε λίγες ημέρες!”

Leave a Reply