«Καρδιά Μου Εγώ» Η μεγάλη επιτυχία που γνωρίσαμε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη κυκλοφορεί ξανά σε μια νεα εκτέλεση με την Θωμαή Απέργη

May 19, 2022 No Comments by

Η Θωμαή Απέργη κάνει δυναμική και ξεχωριστή δισκογραφική επιστροφή με το νέο της single και music video «Καρδιά Μου Εγώ», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό ταπεραμέντο της, η Θωμαή Απέργη φέρνει στο σήμερα ένα τραγούδι που αγαπά, τόσο η ίδια, όσο και το κοινό.

Ο λόγος για το «Καρδιά Μου Εγώ», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, που ερμήνευσε πρώτη η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις αρχές των ‘90s και έκτοτε παραμένει διαχρονικό.

Η Θωμαή Απέργη μας συναρπάζει με το «Καρδιά Μου Εγώ», μέσα από μία ξεχωριστή διασκευή που επιμελήθηκε ο Τάσος Λυμπέρης, ενώ το μεταφέρει στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video, που «μυρίζει» καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Καρδιά Μου Εγώ» Η μεγάλη επιτυχία που γνωρίσαμε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη κυκλοφορεί ξανά σε μια νεα εκτέλεση με την Θωμαή Απέργη”

Leave a Reply