Καίτη Γαρμπή & Γιάννης Πλούταρχος – «Τρυφερότητα» | Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σ’ ένα ντουέτο κορυφής!

Mar 18, 2022 No Comments by

Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιάννης Πλούταρχος ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν σε ένα μοναδικό ντουέτο τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία «Τρυφερότητα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Τρυφερότητα», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες δισκογραφικές στιγμές των ‘90s.

Με τις ιδιαίτερες φωνές τους, η Καίτη Γαρμπή και ο Γιάννης Πλούταρχος, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα, μας χαρίζουν το «Τρυφερότητα» σε ένα ντουέτο κορυφής.

Το ντουέτο συνοδεύεται από lyric video το οποίο στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, κλείνοντας με στίχους από τη «Συμφωνία αρ. Ι», ενός από πιο γνωστά ποιήματα του σημαντικού και βραβευμένου ποιητή Τάσου Λειβαδίτη, που συμπυκνώνει το νόημα και την αξία της συνύπαρξης«γιατί οι άνθρωποι, σύντροφε, ζουν απ’ τη στιγμή που βρίσκουν μια θέση στη ζωή των άλλων»!

Το ντουέτο «Τρυφερότητα» είναι το τέταρτο τραγούδι που αποκαλύπτεται από το επερχόμενο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου από την 30χρονη καριέρα της με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES και «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, που αγαπήθηκαν από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Καίτη Γαρμπή & Γιάννης Πλούταρχος – «Τρυφερότητα» | Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σ’ ένα ντουέτο κορυφής!”

Leave a Reply