Καίτη Γαρμπή: «Έχω μόνο να πω καλά λόγια για τον Νότη»

Mar 27, 2019 No Comments by

Η σπουδαία Καίτη Γαρμπή ήταν μία εκ των καλεσμένων του After Dark στον SKAI με τον Θέμη Γεωργαντά. Η τραγουδίστρια που δεν μιλάει συχνά τηλεοπτικά, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλα όσα της συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε τη συζήτηση ήταν η δισκογραφική επανένωση της τραγουδίστρια με τον «Μίδα» του ελληνικού τραγουδιού, Φοίβο. Το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησαν μαζί πρόσφατα «Ήλιος δεν βγαίνει αν δεν πεις καλημέρα» διαγράφει ήδη σημαντική πορεία και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην καριέρα της.

Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή ρωτήθηκε και για το πως ήταν οι συνεργασίες της στο παρελθόν με τον Νότη Σφακιανάκη κι όπως φάνηκε, μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνον. «Αυτό που ξέρω για τον Νότη και το ‘χω ξαναπεί είναι ότι και τις δύο φορές, που συνεργαστήκαμε, ήταν από τους πιο ευγενικούς άντρες που έχω συνεργαστεί. Κύριος. Δεν είχαμε ούτε μισό πρόβλημα στη συνεργασία. Κανονίσαμε από την αρχή ποιες είναι οι ώρες μας και όλα τα τηρήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε την «καλησπέρα μας», την αγκαλιά μας και τα φιλιά μας. Δύο κουβέντες. Δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα από τη στιγμή που ξεκαθαρίσαμε τους ρόλους μας».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Καίτη Γαρμπή: «Έχω μόνο να πω καλά λόγια για τον Νότη»”

Leave a Reply