«Κάθε Δειλινό»: Καινούργιο single από τον Παντελή Κυραμαργιό| Το ερμηνεύει μαζί του η Ευτυχία Μητρίτσα!

Sep 23, 2019 No Comments by

Ο Παντελής Κυραμαργιός γράφει τη μουσική και τους στίχους και υπογράφει την ενορχήστρωση ενός καινούργιου τραγουδιού που μας θυμίζει όσα αποχαιρετάμε καθημερινά την ώρα του δειλινού, αλλά και όσα ονειρευόμαστε την ίδια ώρα, αναμνήσεις μιας ζωής που δεν ζήσαμε αλλά εξακολουθούμε να νοσταλγούμε.

Το τραγούδι που δεν θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ του καλλιτέχνη που αναμένεται μέσα στο 2020, ανήκει σε μια ενότητα τραγουδιών στα οποία ο Παντελής συνεργάζεται με καλλιτέχνες της γενιάς του.

Το βίντεο που συνοδεύει το «Κάθε Δειλινό» είναι μία συρραφή φωτογραφιών του Παντελή Κυραμαργιού και της Ευτυχίας Μητρίτσα, που τραγουδά μαζί του, από τη βρεφική τους ηλικία μέχρι σήμερα, διανθισμένη από αυτοσαρκαστικά σχόλια.

Στο τραγούδι παίζουν οι μουσικοί: Κατερίνα Μητροπούλου -ούτι & κρουστά, Δημήτρης Καζάνης -βιολί, Νίκος Σταδιάτης -ακορντεόν, Τέλης Καυκάς -μπάσο, Παντελής Κυρμαραγιός – ακουστική κιθάρα & πιάνο.

Ηχογράφηση -μίξη-mastering: Κυριάκος Κυριακού – studio “Sounds from the ground”

Το single «Κάθε Δειλινό» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Κάθε Δειλινό» κυκλοφόρησε μόλις λίγες ημέρες μετά από το τραγούδι «Διαλέγω πλευρά», τη συνεργασία μιας πλειάδας καλλιτεχνών που διαλέγουν την αντίπερα όχθη από κάθε τι φασιστικό και στέκονται απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον πλανήτη. Εξάλλου, στα τέλη της άνοιξης κυκλοφόρησε και το τραγούδι της Μάγδας Θεοδοσίδου, «Λόγια Ξένα», στο οποίο ο Παντελής Κυραμαργιός συμμετέχει ερμηνευτικά τραγουδώντας για τον ξεριζωμό και την ξενιτιά.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Κάθε Δειλινό»: Καινούργιο single από τον Παντελή Κυραμαργιό| Το ερμηνεύει μαζί του η Ευτυχία Μητρίτσα!”

Leave a Reply