Θοδωρής Φέρρης | Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip

Sep 28, 2021 No Comments by

Ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να μας κάνει… «Χίλια Κομμάτια» με ακόμα μία επιτυχία! Πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα γυρίσματα για το music video του τραγουδιού και οι φωτογραφίες από τα backstage δίνουν μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του βάζει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό ρυθμό του σε ένα τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα.

Το «Χίλια Κομμάτια» είναι ένα «φρέσκο» και ρυθμικό single που ανεβάζει αμέσως τη διάθεση, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Platinum, σε λίγες ημέρες.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν σε θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με τον Θοδωρή Φέρρη και όλο το υπόλοιπο team να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει.

Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Romeo Club» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έγιναν πόλος έλξης και sold out από το πρώτο διήμερο. Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και συμμετέχουν οι Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Φέρρης | Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip”

Leave a Reply