Θοδωρής Φέρρης – «Στάσου Λίγο» Unplugged | Το νέο του music video κυκλοφορεί!

Mar 10, 2022 No Comments by

Ο Θοδωρής Φέρρης μας χαρίζει ακόμα μία μουσική στιγμή γεμάτη συναισθήματα, παρουσιάζοντας σε music video το «Στάσου Λίγο», ένα τραγούδι που αγαπά ιδιαίτερα, τόσο εκείνος, όσο και το κοινό.

Στο music video, σε σκηνοθεσία της Luna Al Masri, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο τη δυνατή μπαλάντα που «μαγεύει», σε μία μοναδική unplugged version.

Το «Στάσου Λίγο», σε μουσική, στίχους και πρώτη ερμηνεία του Νίκου Μερτζάνου, ηχογραφήθηκε το 2007 μόνο με πιάνο ως αφιέρωση κι έγινε viral, ενώ κυκλοφόρησε επίσημα το 2018. Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Θοδωρή Φέρρη, το οποίο ερμηνεύει συχνά στις live εμφανίσεις του και, έτσι, αποφάσισε να μας το χαρίσει μέσα από μία ξεχωριστή version και ένα ατμοσφαιρικό music video.

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party». Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και συμμετέχει η Ματίνα Ζάρα, σε ένα σχήμα που χαρίζει ανεπανάληπτα βράδια στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Φέρρης – «Στάσου Λίγο» Unplugged | Το νέο του music video κυκλοφορεί!”

Leave a Reply