Θοδωρής Φέρρης | Πρεμιέρα αντάξια των προσδοκιών στην Θεσσαλονίκη!

Jan 30, 2020 No Comments by

Τη μουσική του «σφραγίδα» και στην Θεσσαλονίκη βάζει ο Θοδωρής Φέρρης με τις live εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party», που ξεκίνησαν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και έγιναν sold out από το πρώτο κιόλας διήμερο!

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής που έγινε «talk of the town» στην Αθήνα, ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη και χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές στο κοινό, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια» και το πιο πρόσφατο «Ζήσε Τη Στιγμή» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς.

Το θερμόμετρο της διασκέδασης ανέβασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο τάχιστα ανερχόμενος και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ερμηνεύοντας προσωπικά του hits, όπως το «Έλα Απόψε» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και άλλες επιτυχίες, καθώς και με τη σκηνική του παρουσία.

Το άκρως ανεβαστικό σχήμα συμπληρώνουν η Κατερίνα Λιόλιου, ο Χρήστος Ζώτος και η Ilenia Williams.

Το κοινό υποδέχθηκε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα την «φρέσκια» και δυναμική σύμπραξη, που χαρίζει συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή από τις 21:30.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Φέρρης | Πρεμιέρα αντάξια των προσδοκιών στην Θεσσαλονίκη!”

Leave a Reply