Θοδωρής Φέρρης – «Άλλη Μια Εμπειρία» | Το νέο του album κυκλοφορεί!

Feb 02, 2023 No Comments by

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, μας χαρίζει «Άλλη Μια Εμπειρία» με το νέο του album, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Άλλη Μια Εμπειρία», που είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης, περιλαμβάνει 15 κομμάτια, διαφόρων δημιουργών, εκ των οποίων 7 καινούργια τραγούδια και 8 αγαπημένα κι επιτυχημένα singles που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Εκτός από τα νέα τραγούδια, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Θοδωρή Φέρρη, το tracklist περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες «Τέρμα», «Άλλη Μια Εμπειρία», «Φταίω Και Εγώ», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Χίλια Κομμάτια», «Παρασκευή», «Στάσου Λίγο» και «Κάψε», οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Με το νέο του album, ο Θοδωρής Φέρρης βάζει, για ακόμα μία φορά, την εξαιρετική φωνή του σε κάθε μας συναίσθημα, δημιουργώντας «Άλλη Μια Εμπειρία» που συναρπάζει!

Δείτε την album playlist:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Φέρρης – «Άλλη Μια Εμπειρία» | Το νέο του album κυκλοφορεί!”

Leave a Reply