Θοδωρής Μαραντίνης: Θα παρουσιάσει δική του εκπομπή;

Dec 05, 2019 No Comments by

Ο frontman των Onirama επισκέφτηκε το… “Καλό Μεσημεράκι” και άνοιξε τα χαρτιά του στον Νίκο Μουτσινά. Με κέφι και ανανεωμένος, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, την εκπομπή που συζητά να παρουσιάσει αλλά και την επέτειο των 20 χρόνων του συγκροτήματος.

“Ήταν κάτι που με ταλαιπωρούσε εδώ και πολύ καιρό στο στομάχι. Είχα έντονη γαστροισοφαγική παλινδρόμηση. Άστα να πάνε! Εμένα με ταλαπωρούσε πολύ, ακόμα και στο τραγούδι πολλές φορές. Σαν επέμβαση είναι πανεύκολη, βγαίνεις την επόμενη μέρα. Σαν αποθεραπεία, θέλει ενάμιση μήνα μόνο σούπες και υγρά. Ελπίζω να κάνουμε… γιορτές. Μέχρι στιγμής φάγαμε φακές και είπα wow» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Μου αρέσει να με ντανεύουν αλλά δεν έχω μάθει να το ζητάω. Οπότε τώρα το περνάω λίγο μόνος μου, με τη σκύλα μου. Τα παιδιά με κοιτάνε λίγο περίεργα όταν δεν μπορώ να φάω, αλλά λένε να φάνε κι αυτά σούπα που δεν τρώνε ποτέ. Πιο πολύ με βρίσκουν στα ρυζόγαλα και τις κρέμες… Είναι πλέον 6 και 12!”

Όσον αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει την εκπομπή “Barman Stories” στον Alpha, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε: “Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες για να κάνω εκπομπή. Δεν ξέρω ακόμα αν θα γίνει, δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά το έχουμε συζητήσει. Αυτό που συζητήσαμε με τους συγκεκριμένους ανθρώπους για τη συγκεκριμένη εκπομπή -δεν ξέρω αν θα ολοκληρωθεί η ιδέα, το ξαναλέω- είναι μια κουβέντα, στο πλαίσιο του πίνουμε ένα ποτό και χαλαρώνουμε. Θα δούμε!”

Τέλος, μιας και το 2020 συμπληρώνονται τα 20 χρόνια των Onirama, ο τραγουδιστής αποκάλυψε κάποια από τα σχέδιά τους με αφορμή την επέτειό τους. “Φέτος η απόφαση είναι να επιστρέψουμε πίσω στις ρίζες των ONIRAMA. Δεν θα εμφανιστούμε σε κάποια μεγάλη πίστα ή κάποιο τέτοιο χώρο. Θα κάνουμε συναυλίες, θα κάνουμε στις 24 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα που θέλαμε πολύ καιρό να κάνουμε μια τέτοια συναυλία. Έχουμε πολλές συναυλίες, αλλά σε πιο μόνιμη βάση κοιτάμε να στήσουμε ξανά κάτι σε κλαμπάκια, όπως ξεκινήσαμε και μας έχει λείψει. Χωρίς άγχος ετοιμάζουμε και τραγούδι και πολλά πράγματα για τα 20 χρόνια μας! Θα υπάρχει ένας δίσκος που θα έχει και διασκευές και δικά μας πειραγμένα και καινούργια”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Μαραντίνης: Θα παρουσιάσει δική του εκπομπή;”

Leave a Reply