Θοδωρής Μαραντίνης: «Θα ξαναπροσπαθήσουμε για τρίτο παιδί με τη Σίσσυ»

Jan 31, 2019 No Comments by

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την επιθυμία του να κάνει τρίτο παιδί με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Παρόλο που περάσαμε πολλές δυσκολίες και με το συγκρότημα και με τη Σίσσυ, προσπαθούμε και παλεύουμε καθημερινά. Κάθε ζευγάρι περνάει δυσκολίες, ακόμη περισσότερο όταν είναι σε αυτό τον χώρο που είναι λίγο περίεργος» είπε σχετικά, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για ένα ακόμη παιδί τονίζοντας: «Θα ξαναπροσπαθούσαμε για τρίτο παιδί».

Αναφερόμενος στον ντόρο που είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό σχετικά με τα παραπανίσια κιλά της γυναίκας του και το δημόσιο ξέσπασμά του, τόσο μέσω Instagram, όσο και μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ξανά σε αυτό το θέμα, λέγοντας: «Ήταν μια αφορμή αυτό που συνέβη με τα κιλά της Σίσσυς, γιατί αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Οπότε κάποια στιγμή θεώρησα ότι πρέπει να τοποθετηθώ και για τη γυναίκα μου επειδή στεναχωρήθηκε πολύ και γιατί το θεώρησα και εγώ σωστό απέναντι σε άλλα παιδιά ή γυναίκες που ακολουθούν εμένα και με εκτιμούν».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Μαραντίνης: «Θα ξαναπροσπαθήσουμε για τρίτο παιδί με τη Σίσσυ»”

Leave a Reply