Θοδωρής Βουτσικάκης – «Πόσο» το νέο single από το album «Όμορφη Ζωή»

Jul 03, 2021 No Comments by

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης γεμίζει το καλοκαίρι μας με υπέροχες μελωδίες και συναισθήματα μέσα από το «Πόσο», το νέο single από το album «Όμορφη Ζωή» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Πόσο» είναι ένα από τα εννέα μουσικά θέματα του Nicola Piovani που περιλαμβάνονται στο album «Όμορφη Ζωή», ντυμένα με τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και ερμηνευμένα με τη μαγική χροιά του Θοδωρή Βουτσικάκη. Η συνεργασία των τριών καλλιτεχνών, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, με το album να κατακτά την κορυφή των πωλήσεων και να αποσπά εξαιρετικές κριτικές και σχόλια, ενώ κάθε παρουσίαση των τραγουδιών του στο κοινό να κερδίζει τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το «Πόσο» είναι μία εξαιρετική μεταφορά του «Quanto t’ho amato» που γράφτηκε από τον κορυφαίο Ιταλό συνθέτη για τον Roberto Benigni το 2002 και αποτελεί το τρίτο single από το album μετά τα «Όμορφη Ζωή» και «Η Αφορμή».

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης μεταφέρουν τη μουσική του Piovani στην Ελλάδα του σήμερα με έναν τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο, δίνοντας στο καλοκαίρι, την κατ’ εξοχήν ερωτική εποχή του χρόνου, το «χρώμα» που της ταιριάζει, αφού…

«μόνο η θάλασσα κι η μουσική λένε λόγια στον έρωτα»!

Δείτε το official audio release:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Βουτσικάκης – «Πόσο» το νέο single από το album «Όμορφη Ζωή»”

Leave a Reply