«Θα Στο Φωνάζω Δυνατά» | Το νέο τραγούδι της Αμυμώνης

Oct 03, 2023 No Comments by

Η Μαρία Φραγκουδάκη και ο Αλέξανδρος Ιακώβου έρχονται γεμάτοι έμπνευση και δημιουργικότητα και ενώνουν το ταλέντο τους για να δώσουν φωνή στα παιδιά της Αμυμώνης.

Το τραγούδι «Θα Στο Φωνάζω Δυνατά», που κυκλοφορεί σήμερα από την Panik Oxygen, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το δίσκο «Θα Σ’ Αγαπώ – Το τραγούδι της Αμυμώνης», που έγινε χρυσός.

Τους στίχους εμπνεύστηκε η Μαρία Φραγκουδάκη, μετά τη γνωριμία της με τα παιδιά της Αμυμώνης και θέλοντας να φέρει τη μουσική ξανά στην καθημερινότητά τους. Τη μουσική έγραψε ο Αλέξανδρος Ιακώβου και το τραγούδι ηχογραφήθηκε τον Μάιο του 2023 με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας.

Η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει στο πλαίσιο μιας μεγάλης συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Σαββοπούλου και τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών. Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην Αμυμώνη, που φέτος κλείνει 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Όλοι οι συντελεστές που συνέβαλλαν στη δημιουργία του νέου τραγουδιού συμμετείχαν αφιλοκερδώς, με πολλή αγάπη και τα έσοδα από τις πωλήσεις πρόκειται να στηρίξουν το έργο της Αμυμώνης.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Θα Στο Φωνάζω Δυνατά» | Το νέο τραγούδι της Αμυμώνης”

Leave a Reply