Θάνος Πετρέλης: Ντελίριο στο live tour του στην Αμερική και συγκινητικές στιγμές σε ελληνικό σχολείο (βίντεο)

Feb 27, 2020 No Comments by

Η Αμερική αγαπάει τον Θάνο Πετρέλη, και ο Θάνος Πετρέλης τους Έλληνες ομογενείς, που τον τίμησαν με το παραπάνω, στο πρόσφατο live tour του! Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει τεράστιο «κύμα» θαυμαστών στην μεγάλη ήπειρο, έτσι και στη νέα του επίσκεψη, κατάφερε να τους διασκεδάσει στο έπακρον, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Με τις εμφανίσεις του να είναι sold out μέρες πριν, τόσο στις 14 Φεβρουαρίου στο Μόντρεαλ, όσο και στις 15 Φεβρουαρίου στο Τορόντο, στις 22 Φεβρουαρίου στο Βανκούβερ, αλλά και στην επόμενη στις 29 Φεβρουαρίου στο Ατλάντικ Σίτι, ο Θάνος Πετρέλης βίωσε την τεράστια αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου, που έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά και να διασκεδάσουν αλά ελληνικά.

Έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη τη δισκογραφική του εταιρία Siganos Music, τον παραγωγό του Χριστόδουλο Σιγανό αλλά και τον Βαλεντίνο, ο Θάνος Πετρέλης, κατά την επίσκεψή του στο ελληνικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου βραβεύτηκε και τραγούδησε με τους μικρούς του φίλους, δεν έκρυψε την μεγάλη συγκίνησή του, ευχαριστώντας και δημόσια για την αγάπη που του έδωσαν.

  

 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θάνος Πετρέλης: Ντελίριο στο live tour του στην Αμερική και συγκινητικές στιγμές σε ελληνικό σχολείο (βίντεο)”

Leave a Reply