Θάνος Καλλίρης «Θα βγω να διασκεδάσω» | Το νέο του single κυκλοφορεί και εντυπωσιάζει

Feb 10, 2022 No Comments by

Ευχή; Ευσεβής Πόθος; Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Προσπάθεια να ξορκίσουμε το κακό; Ή αυτή η πολυπόθητη «επιστροφή στην κανονικότητα»;

Το καινούριο singleτου Θάνου Καλλίρη μέσα σε μια φράση εκφράζει το θέλω μιας ολόκληρης κοινωνίας για να μην πούμε ολόκληρου του πλανήτη!

«Θα βγω να διασκεδάσω» λοιπόν και ο Θάνος κλείνει το μάτι παιχνιδιάρικα γυρίζει την πλάτη στην απομόνωση και με σαφή εξωστρεφή διάθεση μας χαρίζει ένα τραγούδι σε popκαι λαϊκούς ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσει.

Ένα τραγούδι που προέκυψε από την ανάγκη του καλλιτέχνη να εκφράσει τα συναισθήματά του και να κοινωνήσει την αλήθεια του.

«Γράφω τραγούδια για να παραμερίσω τους φόβους μου, να ξεχαστώ από τα προβλήματά μου, να μοιραστώ τις σκέψεις μου και να υμνήσω τους έρωτές μου», εξομολογείται ο Θάνος Καλλίρης.«Μέσα από τόσα lockdown η μελαγχολία που προέκυψε αναπόφευκτα από τον εγκλεισμό με φλέρταρε έντονα και ο μόνος τρόπος για να μην ενδώσω, ήταν και πάλι η τέχνη μου.

Να πω δυνατά όσα σκέφτομαι έντονα μέσα μου κυρίως για να νιώσω εγώ καλύτερα. Ιδού λοιπόν η δική μου ψυχοθεραπεία, το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Θα βγω να διασκεδάσω». Απλά και λιτά αυτό που θέλω, αυτό που εύχομαι, αυτό που μου έλειψε τόσο!»

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θάνος Καλλίρης «Θα βγω να διασκεδάσω» | Το νέο του single κυκλοφορεί και εντυπωσιάζει”

Leave a Reply