Η unplugged εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019 που «μάγεψε»!

Feb 13, 2019 No Comments by

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019 που έχει πια γίνει θεσμός ξεκίνησε για ακόμη μία χρονιά στο Sfera 102,2 και η παρέλαση των καλλιτεχνών από το studio του σταθμού δεν έχει τέλος!

Από την πρώτη κιόλας μέρα, μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας τραγούδησαν unplugged και συνομίλησαν με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Sfera με αποκαλυπτική και ειλικρινή διάθεση. Ανάμεσα στους πρώτους επισκέπτες και ο Γιάννης Πλούταρχος! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς του συγκίνησε με τις ερμηνείες του και αφιέρωσε μάλιστα κι ένα τραγούδι στο γιο του.

Όσον αφορά τα τραγούδια που θεωρεί «σταθμό» στην πορεία του, ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωσε: «Δεν μπορώ να μην πω ότι το τραγούδι που είχε γράψει ο Αλέκος Χρυσοβέργης με τον Σπύρο Γιατρά, το «Ένας Θεός», δεν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια κι αυτό ξεκίνησε την καριέρα μου».

Καινούρια αλλά και παλαιότερα τραγούδια του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις μοναδικές unplugged ερμηνείες του. Με πολύ συναίσθημα και πάθος, ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του… υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα για την ΕΕΜ 2019 από αυτό;!

Αισθάνεται άραγε γεμάτος μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης καριέρας; «Αισθάνομαι τόσο όμορφα, είμαι τόσο τυχερός που τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Δεν φανταζόμουν ποτέ κάτι τέτοιο! Αν με γυρίσεις πίσω 30-35 χρόνια, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αυτό που κρατάω είναι ότι έχω κάνει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχω φέρει 5 παιδιά στον κόσμο, η οικογένειά μου έχει από όλες τις πλευρές υγεία… είμαι καλά, η καριέρα μου εκτυλίσσεται πολύ όμορφα και συγκινούμαι που το λέω. Ευχαριστώ τους ανθρώπους 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η unplugged εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019 που «μάγεψε»!”

Leave a Reply