Η Panik Records μας συστήνει τους Pop Up και το πρώτο Χριστουγεννιάτικο single τους «Τα Χριστούγεννα Να Είσαι Εδώ»!

Jan 15, 2019 No Comments by

Με ένα γιορτινό ερωτικό τραγούδι, με τίτλο «Τα Χριστούγεννα Να Είσαι Εδώ», που κυκλοφορεί από την Panik Records, οι Pop Up κάνουν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο!

Οι Pop Up αποτελούνται από τρεις ταλαντούχους μουσικούς και τραγουδιστές, τον Αποστόλη Κυριακίδη, τον Αρίωνα Αβατάγγελο και τον Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, που ασχολούνται με την μουσική και το τραγούδι. Ο Αποστόλης ασχολείται από μικρός με το πιάνο και σπουδάζει μουσική παραγωγή, ο Αρίωνας παίζει κιθάρα και πιάνο και του αρέσει η σύνθεση και η μουσική παραγωγή και ο Βασίλης παίζει κιθάρα και έχει πολλές μουσικές επιρροές από διαφορά είδη μουσικής.

«Τα Χριστούγεννα Να Είσαι Εδώ», με την υπογραφή του Αποστόλη Κυριακίδη (Pop Up) στην μουσική και της Λίας Γιαρλέλη στους στίχους, συνοδεύονται από music video που σκηνοθέτησε ο Χαράλαμπος Κατσιώνης και θα γίνουν αγαπημένο γιορτινό τραγούδι, αλλά και μελωδική ευχή για τους απανταχού ερωτευμένους!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Panik Records μας συστήνει τους Pop Up και το πρώτο Χριστουγεννιάτικο single τους «Τα Χριστούγεννα Να Είσαι Εδώ»!”

Leave a Reply