Η Heaven Music πρωταγωνίστρια στα ραδιοφωνικά charts για το 2023!

Jan 10, 2024 No Comments by

Η Heaven Music πρωταγωνιστεί και πάλι στα ραδιοφωνικά charts για το 2023 με μοναδικές επιτυχίες από τους Νίκο Οικονομόπουλο, Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκο Βέρτη!

H Heaven Music, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, φιγουράρει στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts με 5 μεγάλες επιτυχίες στο top 20 για το 2023, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IFPI

Η απόλυτη φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου ξεχωρίζει με δύο τραγούδια στο top 10 που αγαπήθηκαν και αγκαλιάστηκαν από το κοινό από το πρώτο άκουσμα, το «Πρέπει Δεν Πρέπει» και το «Οδός Μοναξιάς». Τα δύο τραγούδια περάσαν συνολικά 10 εβδομάδες στην κορυφή των Ελληνικών ραδιοφωνικών charts ενώ επίσης διακρίθηκαν και ψηφιακά συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και streams!

H κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια, η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, σημάδεψε και αυτή την περασμένη χρονιά με δύο τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά σε στιγμές χαράς αλλά και έρωτα, καθώς «Ο Χάρτης» και η «Περηφάνια Μόνο» ακούστηκαν φανατικά όσο λίγα άλλα!

Φυσικά, από τα ετήσια ραδιοφωνικά charts δεν θα μπορούσε να λείπει ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός, Νίκος Βέρτης, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά αφήνει τη δική του νότα με την μεγάλη επιτυχία του «Σε Άφησα Στο Χθες (Είσαι Τρελή)».

 

Η Heaven Music υπόσχεται πολλές ακόμα επιτυχίες από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και το 2024!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Heaven Music πρωταγωνίστρια στα ραδιοφωνικά charts για το 2023!”

Leave a Reply