Η Demy κάνει την έκπληξη σε trap κομμάτι με τους APON & OGE!

May 21, 2020 No Comments by

Ο APON και ο OGE συναντούν μουσικά την Demy και πρωταγωνιστούν σε μία «εκρηκτική» συνεργασία, το «Αδιέξοδο», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records!

Ο APON, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της δισκογραφίας, τόσο με solo κομμάτια, όσο και ως δημιουργός επιτυχιών και ο OGE, ο επιτυχημένος ράπερ και παραγωγός που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες hits και συνεργασίες, παρουσίασαν το «Αδιέξοδο» πριν από λίγους μήνες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Demy, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, ενώνει τις δυνάμεις της με τους δύο urban καλλιτέχνες και, με το πολύπλευρο ταλέντο της και την εξαιρετική χροιά της, δίνει στο «Αδιέξοδο» τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο μουσικό της χαρακτήρα.

Με σύγχρονο και «φρέσκο» ήχο, εμπνευσμένο στίχο και τον δυναμισμό τριών ταλαντούχων καλλιτεχνών, το «Αδιέξοδο», που συνοδεύεται από ένα minimal και «φρέσκο» music video, σε σκηνοθεσία Demy και ΚΚ, αποτελεί την πιο ξεχωριστή συνεργασία του φετινού καλοκαιριού!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Demy κάνει την έκπληξη σε trap κομμάτι με τους APON & OGE!”

Leave a Reply