Η Τάμτα μιλά εκ βαθέων στον Τάσο Τρύφωνος: «Νιώθω υπερήφανη για τα δύσκολα που έχω περάσει»

Jan 16, 2019 No Comments by

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, η αγαπημένη του κοινού Τάμτα, θα είναι η επόμενη καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή του Ρικ «Τετ α Τετ».

Στο trailer που κυκλοφορεί παίρνουμε μια καλή γεύση από όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη ζωή της. Ο γάμος στη Γεωργία κι ο ερχομός της κόρης της, το ξεκίνημα στην Ελλάδα και η απόφαση να πει το «ναι» για τη Eurovision φέτος είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα θέματα πάνω στα οποία τοποθετείται κατά τη διάρκεια της εκτενούς συνέντευξης.

«Εύκολα δεν έχω καταφέρει τίποτα σε αυτή τη ζωή, ξέρω ότι πάω για κάτι δύσκολο σαν διαδικασία και είμαι πανέτοιμη», σχολιάζει όσον αφορά το δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας το Μάη στο Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Κύπρου.

Μάλιστα, για πρώτη φορά η Τάμτα αναφέρεται και στο πως σε ηλικία 14 ετών ο πατέρας της κόρης της την «έκλεψε» και ξεκίνησαν να ζουν μαζί στο σπίτι του με τους γονείς του, εκτός Τυφλίδας.

«Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πηγαίναμε για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με «έκλεψε». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή».

Ολόκληρη η συνέντευξή της θα προβληθεί την Κυριακή 20/1 στις 21.30!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Τάμτα μιλά εκ βαθέων στον Τάσο Τρύφωνος: «Νιώθω υπερήφανη για τα δύσκολα που έχω περάσει»”

Leave a Reply