Η Στεφανία Λυμπερακάκη στη Eurovision 2020 για την Ελλάδα| Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ!

Feb 04, 2020 No Comments by

Η Στεφανία, ή αλλιώς Στεφανία Λυμπερακάκη, το 17χρονο κορίτσι που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία με γονείς από τον Έβρο είναι η εκπρόσωπός μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρόττερνταμ.

Η ΕΡΤ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του κεντρικού της Δελτίου. Μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τους Arcade που υπογράφουν το τραγούδι της που θα τιτλοφορείται “Supergirl”, η Στεφανία νιώθει σίγουρη για τη συμμετοχή μας και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην Arena Ahoy κατά τις βραδιές του διαγωνισμού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συμμετοχής μας αναλαμβάνει και πάλι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η dream team ετοιμάζει εκπλήξεις και εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το “Supergirl” είναι ένα pop κομμάτι που ταιριάζει απόλυτα στο νεαρό της ηλικίας και στη φρεσκάδα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Στεφανία γράφει ιστορία, καθώς γίνεται η νεαρότερη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision EVER!

Ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Στεφανία Λυμπερακάκη στη Eurovision 2020 για την Ελλάδα| Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ!”

Leave a Reply