Η πρώτη συνέντευξη της Ευρυδίκης μετά το γάμο της: «Ήθελα να ζήσω το παραμύθι!»

Oct 05, 2019 No Comments by

Τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό» επέλεξε η νιόπαντρη Ευρυδίκη γα να δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά τον πολύ πρόσφατο γάμο της με τον Bob Κατσιώνη.

«Πρέπει να νιώθεις ελεύθερος. Να κάνεις αυτά που αγαπάς και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, η επαγγελματική μας ζωή και η εικόνα μας, αυτό που πιστεύει ο κόσμος για εμάς, να μην μας περιορίζει. Σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος δεν θέλω να προκαλώ και να δημιουργείται μια αρνητική εικόνα, αλλά όταν είσαι ο εαυτός σου και κυνηγάς την ευτυχία σου, διεκδικείς την ευτυχία στη ζωή, τι να έχει να πει ο άλλος;»

Όσον αφορά τη σχέση με τον σύζυγό της, η Ευρυδίκη λέει:

«Τον γνώρισα ως μουσικό και ως συνθέτη, αρχίσαμε να δουλεύουμε και έτσι ξεκίνησαν όλα και φτάσαμε στον γάμο. Ήθελα να ζήσω το παραμύθι! Και δεν πρέπει να αδικούμε και τους άνδρες. Για μένα μπορεί να ήταν ο τρίτος γάμος, όμως για τον Μπομπ ήταν ο πρώτος. Και επειδή ακούω πολλά σχόλια συνήθως γυναικών που λένε «τι τον θέλει τον τρίτο γάμο» ή «αυτή θα κάνει και τέταρτο γάμο» κλπ, δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία, ούτε πόσους γάμους έχεις κάνει κι όταν ο αγαπημένος μου μού το ζητάει με τόση αγάπη, εγώ θα αρνηθώ να παντρευτώ τον άνθρωπο της ζωής μου; Από τη στιγμή που αισθάνομαι σίγουρη; Γιατί; Επειδή φοβάμαι; Δεν φοβάμαι τίποτα! Είμαι σίγουρη!»

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η πρώτη συνέντευξη της Ευρυδίκης μετά το γάμο της: «Ήθελα να ζήσω το παραμύθι!»”

Leave a Reply