Η νέα του επιτυχία του Διονύση Σχοινά – «Ξύπνησα Κάπως» κλέβει τις εντυπώσεις!

Nov 04, 2020 No Comments by

Ο Διονύσης Σχοινάς παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Ξύπνησα Κάπως», που κυκλοφορεί μαζί με music video, από την Panik Records!

Ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης ερμηνεύει μία ρυθμική μπαλάντα, που υπογράφουν δύο νέοι δημιουργοί, ο Γιάννης Φακίνος στη μουσική και ο Θοδωρής Μάκρας στους στίχους και θα περιλαμβάνεται στο νέο album που ετοιμάζει.

Το «Ξύπνησα Κάπως», που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα music video με κινηματογραφικό «αέρα», που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Έχοντας συντροφιά την αγαπημένη του κιθάρα και την Βίκος Cola -τη μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό- ο Διονύσης Σχοινάς μας ξεναγεί σε όλα εκείνα τα πρωινά που, ανεξαρτήτως του που βρισκόμαστε, ξυπνάμε κάπως εξαιτίας της απουσίας ενός αγαπημένου προσώπου.

Μελωδικό, «φρέσκο», άμεσο και με τη χαρακτηριστική χροιά του Διονύση Σχοινά, το «Ξύπνησα Κάπως» μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις επιτυχίες του φετινού χειμώνα και των διαχρονικών τραγουδιών που μας έχει χαρίσει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης!

Δείτε το music video: 

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η νέα του επιτυχία του Διονύση Σχοινά – «Ξύπνησα Κάπως» κλέβει τις εντυπώσεις!”

Leave a Reply