Η Μορφούλα Ιακωβίδου στην Panik Records

Feb 14, 2023 No Comments by

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της την Μορφούλα Ιακωβίδου, μια υπερταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα.

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, υποδέχθηκε την Μορφούλα στα γραφεία της εταιρείας και υπέγραψαν το συμβόλαιο της συνεργασίας τους σε κλίμα χαράς.

Σε λίγες ημέρες, η Μορφούλα και η Panik θα μοιραστούν με το κοινό το πρώτο τους τραγούδι, που σίγουρα θα ακουστεί δυνατά και θα αγαπηθεί πολύ!

Λίγα λόγια για τη Μορφούλα

Η Μορφούλα, έμφυτο ταλέντο με ξεχωριστή φωνή, μεγάλωσε σ’ ένα σπίτι με έντονα μουσικά ερεθίσματα. Άλλωστε, αδερφός της είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο οποίος της έγραψε και το πρώτο της τραγούδι, το «Μάτια Μελαγχολικά», που κυκλοφόρησε το 2019.

Πριν το δισκογραφικό της ντεμπούτο, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε ήδη ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης, ενώ αυτή την περίοδο εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη.

Η μοναδική φωνή της, με τα ξεχωριστά γυρίσματα και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, κάνουν την Μορφούλα μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς, που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και ήρθε για να μείνει!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Μορφούλα Ιακωβίδου στην Panik Records”

Leave a Reply