Η Ματίνα Ζάρα «Ελεύθερη & Ωραία» κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι & music mideo

Feb 14, 2022 No Comments by

Η Ματίνα Ζάρα δηλώνει «Ελεύθερη & Ωραία» μέσα από το νέο της single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Για πρώτη φορά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας ξεσηκώνει με ένα ελληνόφωνο τραγούδι, που έρχεται μετά τα αγγλόφωνα τραγούδια της και το ντουέτο με τον Bo «Μένω Σπίτι».

Το «Ελεύθερη & Ωραία» είναι ένα up-tempo single, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Δημήτρη Τσάφα, που παρασύρει από το πρώτο άκουσμα και γίνεται σύνθημα. Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ανεβαστικό music video, με χαρακτηριστικές χορογραφικές κινήσεις, που σκηνοθέτησαν η ίδια η Ματίνα Ζάρα και ο Max Payne.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ματίνα Ζάρα προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Barbarella Live Party» της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου, με τους οποίους εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία και στο «Romeo Club» της Αθήνας τους προηγούμενους μήνες. Το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και θα χαρίζει ανεπανάληπτες βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Ματίνα Ζάρα «Ελεύθερη & Ωραία» κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι & music mideo”

Leave a Reply