Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Πόνος κρυφός»

Nov 27, 2021 No Comments by

Η Μαρίνα Σάττι, η πιο ανατρεπτική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα,επανέρχεται με νέο κομμάτι. «Πόνος κρυφός» ο τίτλος του νέουsingle.

Εν μέσω της Ευρωπαϊκής της περιοδείας μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Νορβηγίας, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, μιάς και μέχρι το τέλος του 2021 ακολουθούν άλλες επτά συναυλίες σε αυτές τις χώρες, «έκανε μία στάση» στο Βερολίνο όπου βρίσκεται το ColorsXStudio…

Σε αυτό το studio βιντεοσκόπησε το καινούργιο της κομμάτι!

Το «Πόνος κρυφός»είναι το πρώτο Ελληνόφωνο κομμάτι που ακούγεται στην ιστορία του «Colors» !!!

Το «Colors», είναι ένα μουσικό κανάλι στο Youtube, με έδρα το Βερολίνο. Ξεκίνησε το 2016 σαν ιδέα των PhillipStarcke και FelixGlasmeyer.

Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως BillieEilish, DojaCat, JorjaSmith και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.

Το περιεχόμενο του καναλιού δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, γι’ αυτό το moto τους είναι : «Allcolors, nogenres».

Αυτή την στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό trend!

Η Μαρίνα Σάττι μπροστά σε ένα μονόχρωμο φόντο και ένα μικρόφωνο που κρέμεται από την οροφή, χωρίς effects, χωρίς σκηνικά, ερμηνεύει το «Πόνος Κρυφός» και γεμίζει το χώρο με την ψυχή και την υπέροχη φωνή της !!!

Αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τη γλώσσα που τραγουδάς, όταν μπορείς να τον ταξιδέψεις με το συναίσθημα και το ταλέντο σου…

*Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται σε Ευρωπαϊκή περιοδεία με κλεισμένες εμφανίσεις σε festivalsμέχρι και τον Μάϊο του 2022.

*Τον Αύγουστο του ’21 εμφανίστηκε σε billboardσ την TimesSquare της Νέας Υόρκης, ως πρέσβειρα της Ελλάδας, για την παγκόσμια καμπάνια «Equal» του Spotify,για την ισότητα των φύλων και την γυναικαία ενδυνάμωση.

*Η Μαρίνα Σάττι και οι Fonés έγιναν το πρώτο ελληνικό σχήμα που εμφανίστηκε στο μουσικό δίκτυο KEXP.

Μια μέρα αργότερα, ξεσήκωσαν το κοινό στο festival που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, στο «Trans Musicales Festival».

*Το «Πόνος κρυφός» σε μουσική Μαρίνας Σάττι, ΑPON, OGEκαι σε στίχους Μάρκου Κούμαρη θα περιλαμβάνεται στον νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022 από την WalnutEntertainment

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Πόνος κρυφός»”

Leave a Reply