«Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως» και η Δέσποινα Βανδή εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Records| Ακούστε το νέο της τραγούδι!

Jan 31, 2019 No Comments by

Είναι γεγονός πως το tralala.gr είναι ΠΑΝΤΑ ένα βήμα μπροστά! Γι’ αυτό και ΠΡΩΤΟΙ σας αποκαλύψαμε που έχετε ξανακούσει το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή.

Πρόκειται για διασκευή της τεράστιας ισπανικής επιτυχίας «Todos los dias sale el sol» των Bongo Botrako, ενός τραγουδιού που κυριολεκτικά έσπασε ταμεία!

H Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της την Δέσποινα Βανδή και… «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως»!

Ανοίγοντας τη νέα σελίδα στην 25ετή μουσική της διαδρομή, που είναι γεμάτη από επιτυχίες, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα παρουσιάζει ένα δυναμικό και ρυθμικό single, με ένα ηχηρό μήνυμα κόντρα στις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αντιθέσεις και συμβολισμούς, όπως η νύχτα και το φως, η Δέσποινα Βανδή δίνει «φωνή» στην αισιοδοξία και την ελπίδα, που στο τέλος επικρατούν!

Το «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως» είναι διασκευή του ισπανικού mega hit «Todos Los Dias Sale El Sol», του συγκροτήματος Bongo Botrako. Τη μουσική υπογράφει ο Uri Giné και τους ελληνικούς στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, ενώ την παραγωγή ο Γιώργος Κυβέλλος και την ενορχήστρωση ο Soumka.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο και εξίσου ανεβαστικό music video, που επιμελήθηκαν δύο από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες, ο Γιάννης Παπαδάκος και ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως» και η Δέσποινα Βανδή εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Records| Ακούστε το νέο της τραγούδι!”

Leave a Reply