Η Ελένη Φουρέιρα με ανανεωμένο look δίνει ραντεβού – Δείτε που σας περιμένει (Pics)

Nov 14, 2018 No Comments by

Με την μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη κι αφού βλέπει πως το νέο της single, Tomame, πηγαίνει καλά και εκτός συνόρων, η ΕλένηΦουρέιρα νιώθει έτοιμη να ξανακαθίσει σε καρέκλα κριτικής επιτροπής.

Μετά το τελευταίο So You Think You Can Dance η εκρηκτική performer θα γίνει κριτής σε μουσικό talent show ως γνωστόν. Αυτό είναι το La Banda το οποίο έρχεται στο OPEN TV και αναζητά το νέο συγκρότημα της Ελλάδας!

Με την Ελένη Φουρέιρα να προέρχεται φυσικά από ένα girlband, τις Mystique και έκτοτε να βλέπει την solo καριέρα της να απογειώνεται κάθε χρόνο.

Ένα πρωτότυπο σόου τραγουδιού, το La Banda, σε συνεργασία με την Fremantle MediaInternational και με την Syco Entertainment έρχεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon.

Για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού αναζητώντας το απόλυτο ποπ συγκρότημα.

Στην εντυπωσιακή αυτή συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, “LaBanda” παρουσιάζoνται φαντασμαγορικά οι διαγωνιζόμενοι, καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί. Παράλληλα το κοινό τους κρίνει προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές. Από την αρχή το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars, ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής.  Έτσι, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την  «έγκρισή» τους  και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται τόσο ομαδικά ως group, όσο και ατομικά, μέχρι να περάσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, όπως  έλεγχος της φωνής τους, εκτέλεση συγκεκριμένων χορογραφιών, μέχρι  σκηνοθέτηση και στήσιμο τα δικών τους επαγγελματικών videos. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Το La Banda με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Ελένη Φουρέιρα με ανανεωμένο look δίνει ραντεβού – Δείτε που σας περιμένει (Pics)”

Leave a Reply