Η Ελένη Φουρέιρα μας παρασύρει ακόμα μία φορά με την επιτυχία της «Poli_Ploki», σε ένα ιδιαίτερο remix από τον Αντώνη Δημητριάδη.

May 24, 2023 No Comments by

Η Ελένη Φουρέιρα μας παρασύρει ακόμα μία φορά με την επιτυχία της «Poli_Ploki», μέσα από ένα ιδιαίτερο remix από τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνεται στο ομότιτλο album της Ελένης Φουρέιρα και συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει. Μεταξύ άλλων, το «Poli_Ploki» έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και no1 trend στο YouTube, όπου μετρά 3,5 εκατομμύρια views. Παράλληλα, ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay, έγινε viral στα social media και club anthem.

Τώρα, το «Poli_Ploki», σε μουσική Beyond κι Ελένης Φουρέιρα και στίχους Ελένης Φουρέϊρα και Λίλας Τριάντη, έρχεται να μας ξεσηκώσει ξανά, μέσα από το remix που επιμελήθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης, ένας DJ με αμέτρητες ώρες στα decks, επιτυχημένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Ελένη Φουρέιρα μας παρασύρει ακόμα μία φορά με την επιτυχία της «Poli_Ploki», σε ένα ιδιαίτερο remix από τον Αντώνη Δημητριάδη.”

Leave a Reply