Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη διπολική διαταραχή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Mar 09, 2019 No Comments by

Καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Δόμνα Κουντούρη. Την τραγουδίστρια τη γνωρίσαμε από το Fame Story το 2004 και μετά ακολούθησε μια καριέρα γεμάτη λάμψη, αλλά όχι για πολύ.

Κι αυτό εξαιτίας των μανιακών επεισοδίων που είχε και την οδήγησαν στο Δρομοκαΐτειο.

Δείτε τι είπε για τη διπολική διαταραχή και τη κατάθλιψη.

«Ήθελα να εξηγήσω για ποιο λόγο είχα εξαφανιστεί. Ήθελα να καταλάβει ο κόσμος τι είναι διπολική διαταραχή. Το 2011 είχα μανιακό επεισόδιο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί είχα μεγάλη υπερδιέγερση. Ήμουν και στο παρελθόν υπομανιακή, δεν κουραζόμουν ποτέ, μπορεί να μην κοιμόμουν για 4-5 ημέρες. Επειδή έπαιρνα αντικαταθληπτικά χωρίς σταθεροποιητές και το 2012 είχα ένα μεγάλο μπαμ, πήγα Δρομοκαΐτειο για 6 ημέρες και βίωσα δύσκολες καταστάσεις» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Δόμνα Κουντούρη περιέγραψε τα όσα βίωσα στο Δρομοκαΐτειο.»Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρώμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει κι όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό γούρλωσε τα μάτια.»

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη διπολική διαταραχή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου”

Leave a Reply