Η Γλυκερία τραγουδά για πρώτη φορά Τάκη Σούκα! | «Στο Αεροδρόμιο»

Dec 17, 2020 No Comments by

Η Γλυκερία ερμηνεύει για πρώτη φορά μία σύνθεση του Τάκη Σούκα, σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη.

«Στο Αεροδρόμιο» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που σμίγει δισκογραφικά μια σπουδαία ερμηνεύτρια με ένα πηγαίο μουσικοσυνθέτη.

Η Γλυκερία τραγουδά για πρώτη φορά στην καριέρα της μια ολοκαίνουργια δημιουργία του συνθέτη και το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό.

Ο Τάκης Σούκας είναι ένας ογκόλιθος του τραγουδιού μας, με θητεία εξήντα ετών στο πάλκο και σχεδόν ανάλογη στη δισκογραφία.

Σαν συνθέτης έχει συνεργαστεί με πολλούς τρανούς αλλά υπάρχουν και ορισμένοι, κλασικοί αλλά και νεότεροι με τους οποίους δεν συναντήθηκε σε αυτόν τον τομέα, γιατί σαν εκτελεστής στο στούντιο και τις ζωντανές εμφανίσεις, με το ακορντεόν και το σαντούρι του, έχει συντροφεύσει το μεγαλύτερο κομμάτι του σύμπαντος του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτός είναι και ο στόχος του δίσκου «Τάκης Σούκας – Πρώτη Φορά» που θα κυκλοφορήσει απ’ το Οgdoo Music Group και του οποίου δεύτερο promo single είναι το τραγούδι «Στο Αεροδρόμιο».

Καθοριστική στο τελικό αποτέλεσμα η ενορχήστρωση του Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που βρίσκει στις περίτεχνες «πρώτες ύλες» του Τάκης Σούκα τις ατραπούς για να αναδείξει κι αυτός με τη σειρά του την ευφάνταστη δημιουργική του φλέβα.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Γλυκερία τραγουδά για πρώτη φορά Τάκη Σούκα! | «Στο Αεροδρόμιο»”

Leave a Reply