Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Πρωινό: «Στην τέχνη δεν φτάνει μόνο το ταλέντο»

Jun 12, 2019 No Comments by

Μια άκρως αποκαλυπτική κι εκτενή συνέντευξη παραχώρησε στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε με την παρουσιάστρια λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Το δικό μας σινεμά», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, και μίλησε για όλα όσα το κοινό επιθυμούσε να μάθει.

Η στροφή της στο θέατρο, η κόρη της -Μελίνα-, ο γάμος της και η εκπομπή «My Greece» που παρουσιάζει στο OPEN ήταν μόνο μερικά από τα φλέγοντα σημεία της συνέντευξης.

«Είναι μαγικά τα μέρη που ανακάλυπτα στα ταξίδια μου και ήθελα όλο αυτό να το επικοινωνήσω. Και η ιδέα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μου ήρθε παρακολουθώντας την Γκουίνεθ Πάλτροου και το on the road που έκανε στην Ισπανία. Αυτή δεν ήταν άλλη μία εκπομπή. Έβλεπα την Γκουίνεθ στην καθημερινότητά της και στα μέρη που παρουσίαζε. Αυτό θέλω να το μεταφέρω στην εκπομπή. Τι είναι ο κάθε τόπος».

Για την Μελίνα που μεγάλωσε, είναι πια 15 ετών, και τραγουδά περίφημα, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε:

«Η Μελίνα είναι φυσικό ταλέντο. Εγώ δούλεψα πολύ να φτάσω σε ένα επίπεδο, αυτή έχει γεννηθεί με αυτό το χάρισμα. Εμένα επειδή δεν με σταμάτησε κανείς, έφτασα ως εδώ. Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα. Η κόρη μου τραγουδάει και είναι θείο το χάρισμα που έχει – εγώ δεν ήμουν έτσι. Εγώ έλεγα ένα τραγούδι λαχάνιαζα. Πότε τις έβρισκα τις νότες πότε όχι. Δούλεψα πάρα πολύ. Δεν πιστεύω ότι θα περνούσα στο X Factor θα με κόβανε. Αλλά δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Πρωινό: «Στην τέχνη δεν φτάνει μόνο το ταλέντο»”

Leave a Reply