Η Ήβη Αδάμου στο δυναμικό της Panik Records!

Oct 31, 2018 No Comments by

Στην οικογένεια της Panik Records εντάχθηκε η Ήβη Αδάμου! Η συνεργασία των δύο πλευρών «έκλεισε» με την υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο και την ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Η Ήβη έδειξε από μικρή το ταλέντο της, καθώς σε ηλικία μόλις 9 ετών κέρδισε την πρώτη θέση σε κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού, ερμηνεύοντας την επιτυχία «Κακά Παιδιά» της Άννας Βίσση. Στο ευρύ κοινό συστήθηκε το 2010, μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «X Factor» με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ, την ίδια χρονιά, άρχισε και τη δισκογραφική της πορεία.

Στο ενεργητικό της έχει αρκετά hits, όπως τα «Α.Γ.Α.Π.Η», «Σώσε Με» και «Το Μυστικό Μου Να Βρεις», καθώς και επιτυχημένες συνεργασίες όπως τα «Σαν Έρθει Η Μέρα» και «Να Σου Τραγουδώ» με τους Stavento και «Κράτα Τα Μάτια Σου Κλειστά» με τις MEΛΙSSES.Παράλληλα, εμφανίστηκε σε μεγάλα και επιτυχημένα μουσικά σχήματα, εκπροσώπησε τηνΚύπρο στην Eurovision του 2012 με το «La La Love» και πρωταγωνίστησε σε δύο μιούζικαλ(«80′s The Musical» και «Jesus Christ Superstar»).

Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Ήβη Αδάμου στο δυναμικό της Panik Records!”

Leave a Reply