Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ζωντανά για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Nov 08, 2012 No Comments by

Πέρα από το ότι θα παραβρεθεί την Κυριακή 11/11 στο Καλλιμάρμαρο για να υποδεχτεί τους δρομείς που θα τερματίσουν εκεί, η Έλενα Παπαρίζου

θα εμφανιστεί και στο δείπνο-Gala της Παρασκευής (9/11) στο οποίο επέλεξε να ερμηνεύσει το «Imagine» του Τζον Λένον, ώστε να στείλει το δικό της συμβολικό μήνυμα στους παρισταμένους, αλλά και σε όσους παρακολουθήσουν «ζωντανά» μέσω της ΕΡΤ την εκδήλωση από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

«Στον Μαραθώνιο συμμετέχουν πάνω από 26.000 δρομείς, είτε είναι έγχρωμοι, είτε είναι λευκοί, είτε ηλικιωμένοι, είτε νέοι, είτε χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι. Σ’ αυτές τις δύσκολες περιόδους που ζει η χώρα μας είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας.

Ο Μαραθώνιος είναι για μένα σαν τη μουσική που δεν έχει σύνορα και ενώνει όλο τον κόσμο. Θα είμαι κι εγώ στον Μαραθώνιο, για να υποδεχτώ και να χειροκροτήσω μαζί με όλο τον κόσμο τους δρομείς που θα τερματίσουν στο Καλλιμάρμαρο την Κυριακή. Οι Έλληνες αυτή τη στιγμή τρέχουμε τον δικό μας Μαραθώνιο και είναι σίγουρο ότι θα βγούμε νικητές», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μάλιστα η Έλενα μοιράστηκε τελευταία αρκετές φορές στην επίσημη σελίδα της στο Facebook την ερμηνεία της στο «Imagine», όπως το είχε τραγουδήσει πριν περίπου 7 χρόνια στο 1ο Mad Secret Concert. Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ζωντανά για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας!”

Leave a Reply