Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

Nov 27, 2018 No Comments by

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται από τώρα σε κλίμα Χριστουγέννων, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι, με αφορμή τις γιορτές!

Όπως όλα δείχνουν έχει πραγματοποιηθεί η ηχογράφηση με τη φωνή της αγαπημένης ερμηνεύτριας και τώρα βρισκόμαστε σε φάση τελειοποίησης του τραγουδιού με την προσθήκη κάποιων μουσικών οργάνων μιας και οι γιορτές πλησιάζουν, οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν!

Το τραγούδι πιθανότατα θα έχει τίτλο σχετικά με τα Χριστούγεννα, – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις –  και θα κυκλοφορήσει σε 2 versions, μια ελληνική και μια με αγγλόφωνο στίχο, κάτι που κάνει με πολλά τραγούδια της η κορυφαία performer το τελευταίο διάστημα! Τίτλος θα είναι το «Χριστούγεννα Ξανά» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκέμβρη!

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει παράλληλα τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στην Πύλη Α και η αλήθεια είναι πως το Αθηναϊκό κοινό ανυπομονεί να την απολαύσει και εκείνο από κοντά! Προς το παρόν βέβαια αρκούμαστε στο The Voice…

Μέρος της δημιουργίας του τραγουδιού υπογράφει η ταλαντούχα ομάδα της Arcade Music.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο τραγούδι!”

Leave a Reply